Bringing
Back Colors

Bringing
Back Colors

colorcable: Model 3 - Minimalist Grey
© ALL RIGHTS RESERVED

Vi er mange som altid har oplevet kabler som et irritationsmoment, og som noget der skal gemmes væk ind i væggen eller under sofaen.

I 0’erne lancerede Muuto deres E27 lampe med et indfarvet kabel, en indfarvet fatning og en forvokset pære, hvormed de satte fokus på det vi normalt forsøger at gemme væk. Med farver og design blev kablet gjort interessant og inspirerende i stedet for forstyrrende. Ideen var ikke ny, men den var klar til at trende i de følgende årtier. Siden har farvefulde kabler spredt sig over lampekollektionerne, og de har gjort indtog i gadget-markedet, hvor vi bl.a. ser dem i forbindelse med USB kabler og diverse elektronik produkter.

Inspireret af de seneste årtiers innovation af kabler, vil vi videreføre trenden og skabe smukke forlængerledninger, i kombination med et ”customer-centric” design. Forlængerledninger skal være design objekter og et accessory, som harmonerer med vores personlige stil. I ColorCable vil vi derfor forene forlængerledningen med et sus af Milano, og bringe farvens glæde ind der, hvor det praktiske skriger efter æstetisk redning.

Vores designfilosofi tager udspring i at fremhæve det, som ikke kan gemmes af vejen: ”If you can’t hide it, make it beautiful”.

Den filosofi forener vi med et minimalistisk dansk design og inspirerende farver. Gennem markedsanalyser og modeller skaber vi en customer-centric design proces, der tager udspring i den målgruppe og det markedssegment produktet skabes til. Stregerne til det minimalistiske design sættes af ARDE DESIGN STUDIO, som vi har valgt på baggrund af deres inspirerende projekter for bl.a. BoConcept og Eva Solo. ARDE arbejder ud fra et skandinavisk minimalistisk perspektiv, forbundet med fokus på bæredygtighed og eksklusivitet. Vores farvefilosofi springer ud af modens pulserende ”walk-ways”, hvor farver pryder og skaber evig inspiration og forandring. I ColorCable vil vi pryde din hverdag og skabe evig forandring med en æstetisk og farvefuld kollektion, som kan inspirere og skabe glæde.